Nagy szeretettel invitállak egy 30 napos önismereti kihívásra...

Annak ellenére, hogy az őszintét megvallva, nem igazán szeretem a kihívás szót ebben a kontextusban, hiszen számomra az valamilyen verejtékes vagy legalábbis fegyelmet igénylő dologra utal. S a legutolsó dolog, amit szeretnék, ha izzadtságszagú lenne a pszichológia... :)

Ám végül azért is tettem le a voksomat a kihívás szó mellett, mert bizony nehéz dolog önmagunkra figyelni, s akár csak napi pár percre megállni magunkért egy zajos világban, amely állandóan el akarja vonni figyelmünket belső hangunkról. Pedig annyira fontos hogy törődjünk a lelki világunkkal! A nyár pedig éppen arról kell(ene) hogy szóljon, hogy feltöltsük energiaraktárainkat...

Ezért júliusban 30 napon keresztül egy-egy elgondolkodtató önismereti kérdést, apró kihívást fogok Veled megosztani, amelyek reményeim szerint segítenek majd, hogy erősítsék önbizalmadat és énszereteted.

A Nyári Önbizalom Napok kihívásait ezért úgy állítottam össze, hogy legyenek közöttük játékosabbak és komolyabbak is, de minden esetben könnyen beépíthetőek legyenek a napjaidba.

nyarionbizalomnapok.jpg

Mit kell tenned, ha szeretnél résztvenni?

1. Mindössze követni a facebook.com/lelkisugo oldalon vagy instagramon @lelkisugo!

2. Ha teheted és van kedved, egy naplót is vezethetsz a 30 nap alatt, ahol írásos formában rögzíted majd válaszaid és tapasztalataid. Az instagramon #nyáriönbizalomnapok alatt is megtalálod majd a napi kihívásokat.

Szép, élményekben gazdag júliust!


Ha tetszett a bejegyzés, kövess @lelkisugo és iratkozz fel a Lelkisúgó havi hírlevelére!

❤ és mutasd meg másoknak is, akiknek inspirációt vagy segítséget jelenthet!