Üdvözöllek,

frankobetta.jpg

Frankó Betta tanácsadó szakpszichológus, Gyászfeldolgozás Módszer® specialista vagyok

Hivatásom, hogy az önismeret útján keresztül visszatalálj belső egyensúlyodhoz és megtanulj hinni önmagadban. 

Mélyen hiszek a lelki egészség erejében és vallom – mivel saját bőrömön is megtapasztaltam –, hogy önmagunk megismerésével megváltoztathatjuk az életünket.

Tanácsadó hírlevelem és blogom, a Lelkisúgó segítségével személyiségfejlesztő és pszichológiai írásokkal támogatlak saját utadon.

Ha érdekel a részletes szakmai önéletrajzom, itt olvashatod el.


Tedd meg az első lépést...

Tudom, hogy képes vagy arra, hogy azzá az önbizalomteli és kiegyensúlyozott önmagaddá válj, aki lenni szeretnél. 

Ha úgy érzed, szívesen dolgoznál velem együtt, itt kérhetsz időpontot első konzultációra.

hatter_lelkisugo.png

Jelenleg sajnos nem fogadok új klienseket!

Iratkozz fel hírlevelemre ITT hogy kapcsolatban maradhassunk és értesülj a Lelkisúgó aktuális híreiről!


lelkisugo.jpg

A munkámról - mások szavaival

Klienseim visszajelzései

Nagyon sokat segítettél abban, hogy erősebb legyek és jobban bízzak saját magamban! Úgy érzem, hogy komoly változáson megyek keresztül, aminek az elindulásában a Te segítséged volt a leginkább meghatározó.
— E.
El sem tudod képzelni, hogy mennyire hálás vagyok Neked azért, amiért elindítottál az önmagammal való kommunikáció útján; amiért megmutattad, hogy hogyan vállalhatok felelősséget saját magamért; és amiért megértetted velem, hogy meg is érdemlem ezt. Az elmúlt hónapok belső munkájának, és persze a beszélgetéseinknek, a segítségednek hála, sokkal tudatosabban nézek a jövő elé, és tudom, hogy sokszor csak arra van szükség, hogy más szemszögből is “ránézzek” a nehézségekre, máris kevésbé ijesztőek.
— M.
Visszaadtad a hitem.
— A.
Tényleg az én oldalamról közelítetted meg a problémáimat és valóban az én hiányosságaimat mutattad meg nekem. Nagyon sokat köszönhetek Neked, sosem fogom elfelejteni, hogyan éreztem magam egyre jobban egy-egy beszélgetés után.
— E.
Amikor elkezdtem járni, lelkileg nagyon kicsinek és megviseltnek éreztem magam. Életemben most jártam először pszichológusnál, de jól esett egy olyan embernek elmondani a gondjaimat, aki független tőlem, de emellett meghallgat és próbál különböző módszerekkel segíteni. Hozzáállásommal és hozzáértéseddel sikerült sokkal közelebb jutnom ahhoz az emberhez, akivé válni szeretnék.
— C.
Nem hittem volna, hogy ennyit számít a beszélgetés. Ez a 10 alkalom az egyik legjobb dolog volt, amit valaha megtettem magamért, komolyan. 
— L.
Az elején féltem, mert meg voltam győződve arról hogy reménytelen eset vagyok. Ahogy lépésről-lépésre “kibontottál”, úgy értettem meg, mennyi terhet szedegettem össze a múltban, amik nem engedték meg hogy boldog legyek. Döbbenetes élmény volt, amikor el tudtam engedni ebből jó párat, és bár még van munka bőven :), már most is érzem, mennyire pozitívan változtam.
— Z.
Felírnálak receptre mindenkinek, aki keresi önmagát.
— T.
Nehéz szavakba önteni mindazt, amit kaptam. Azt hiszem, nem nagy szó azt mondani, hogy megmentettél, bár épp ez amit felfogtam neked hála, hogy csak én vagyok képes megmenteni saját magam. Tehát segítettél hogy elhiggyem, képes vagyok rá.
— K.