Szakmai területeimről és végzettségeimről

Tanácsadó szakpszichológusként önismereti- és életvezetési tanácsadással, lelki egészségfejlesztéssel és veszteségfeldolgozással foglalkozom, valamint csoportos önismereti műhelyeket vezetek Tatán és Pesten.

 
 

Pszichológiai tanulmányok

Pszichológusi végzettségemet az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szereztem Tanácsadás- és Iskolapszichológia szakirányon, majd az ELTE tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzését fejeztem be krízis-tanácsadás specializáción.

A művészet- és mozgásterápiákba az IKT Egyesületnél szerettem bele, ahol az integrált kifejezés- és táncterápiás képzést végeztem.

A Grief Recovery Institute, illetve a Gyógyulás a Gyászból Magyar Központnak köszönhetően lettem Gyászfeldolgozás Módszer® specialista.

Kreatív munkamód

Mindezek ötvözéseként, segítő munkámban előnyben részesítem a kreatív pszichológiai módszereket, a szimbólumokkal való munkát, s gyakran használok művészet- és élményterápiás elemeket.

Mindemellett azonban nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mindig a saját tempódnak és kérdéseidnek megfelelő, személyre szabott módszerekkel dolgozzunk az ülések folyamán.

Csoportvezetőként pedig külön öröm számomra, hogy újra meg újra részese lehetek azon felismeréseknek és gyökeres változásoknak, amelyek a csoportos önismereti munka egyedülálló légkörében születhetnek meg.