husvetijatekok.jpg

Újratervezés.
 
Ez a szó visszhangzik pár hete minduntalan a fejemben… és nem csak a vírus miatt, ami a feje tetejére fordította a világot.

Biztos vagyok abban, hogy a Te életedben is olyan változások történtek az elmúlt időben, amire egyáltalán nem számítottál. Ez a változás próbára teszi hitünket, kitartásunkat, önértékelésünket és alkalmazkodási képességünket.

Az elmúlt napokban megtörtem szokásos vasárnapi cikkeim ritmusát, hogy beszélhessek Nektek jelen krízis pszichológiai oldaláról, s igyekeztem szorongáscsökkentő tippeket is megosztani Veletek. Most, az újratervezésben arra törekszem, hogy olyan tartalmakat készítsek, amelyek a legjobban tudnak támogatni Titeket.

Hiszem, hogy EGYÜTT, lépésről-lépésre, napról-napra képesek leszünk leküzdeni az akadályokat, amíg véget nem érnek a megpróbáltatásaink. Addig is, nagyobb szükségünk van a tavaszra, az életigenlésre, a fényre, a reményre és derűnkre, mint valaha.

(Nem azért, mert magunkra kellene "kényszeríteni" a pozitív gondolkodást vagy mert "hiba" lenne szorongani, bizonytalanságot érezni. Hanem mert mindennél fontosabb erősíteni a lelkünket annak érdekében, hogy megőrizzük higgadtságunkat.)

Éppen ezért, szeretettel invitállak április 5-től a Tavaszi Önismereti Játékokra, aminek keretében 14 napon keresztül, minden nap egy-egy játékos önismereti kérdést, gyakorlatot osztok majd meg Veletek a Lelkisúgó facebook, illetve instagram oldalán.

Ezzel is remélem, hogy tudok némi játékosságot és könnyedséget csempészni a szívetekbe! A gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy azokat (1-2 kivétellel) gyerekek is elvégezhetik, így akár az egész család is részt vehet benne :)

Remélem, hogy találkozunk.

Szeretettel,
Betta


Ha tetszett a bejegyzés, kövess @lelkisugo és iratkozz fel a Lelkisúgó havi hírlevelére!

❤ és mutasd meg másoknak is, akiknek inspirációt vagy segítséget jelenthet!