Egy éves lett a Lelkisúgó! 

Ennek apropóján engedjétek meg, hogy megköszönjem Nektek a támogatást és azokat a visszajelzéseket, amelyeket hétről-hétre megosztottatok velem az elmúlt egy évben! Mindazok a levelek és hozzászólások, amelyeket kaptam Tőletek csak még jobban megerősítettek abban, hogy szükség van arra, hogy beszéljünk a lelki egészségről és olyan témákról, amelyekről az önfejlesztéssel kapcsolatosan kevésbé szoktunk – például a gyászról, veszteségeinkről vagy önértékelési nehézségeinkről.

Az ünneplés részeként, amolyan Lelkisúgó születésnapi ajándékként pedig egy (ingyenes) online önismereti tréningre hívogatok...

A Tavasz tele van reménnyel, ezért is érdemes kihasználnunk az évszak egyedülálló lendületét. Ahogy életre kel a világ és újjászületik a természet, bennünk is megerősödhet a vágy arra, hogy leporoljuk magunkról a tél fásultságát és új erőre kapjunk. Ebben támogathat egy kiadós tavaszi nagytakarítás, amit nem csak környezetünkben, hanem belső világunkban is elvégezhetünk.

3 hetes Tavaszi Lélektakarítás tréningünk témája az lesz, hogy miképpen tudunk könnyedebbé válni, lomtalanítani kicsit gondolatainkat és ápolni lelki egészségünket. 

ITT iratkozhatsz fel a programra, illetve tudhatsz meg többet annak részleteiről. Remélem, hogy találkozunk!

Szép tavaszt,
Betta


Kérdéseid vannak? Keress bátran a lelkisugo@gmail.com címen!

Ha tetszett a bejegyzés, kövess @lelkisugo és iratkozz fel a Lelkisúgó havi hírlevelére!

❤ és mutasd meg másoknak is, akiknek inspirációt vagy segítséget jelenthet!