Bejelentkezés és első konzultáció

A telefonos (vagy emailben történő) bejelentkezést követő első konzultáción felmérjük a helyzeted, lehetőségeid és tisztázzuk a céljaidat

Ennek megfelelően állapodunk meg, hogy hány ülésre van szükségünk: témától és céltól függően, általában 5-10 alkalommal, heti rendszerességgel találkozunk. 

Nincsen zsákbamacska! Amennyiben első személyes találkozásunk után úgy érzed, hogy nem én vagyok a számodra legjobb szakember*, nem szerződünk további ülésekre. Ilyen esetben segítek, hogy megtaláld a hozzád illő, ideális módszert. 

*Ez rám is vonatkozik - azaz őszintén megmondom, ha azt érzem, hogy más jobban tudna segíteni a Te specifikus helyzeteden.


Mi is történik a pszichológusnál?

Nem díványon fekve kell elképzelned a találkozásunkat, hanem úgy, hogy egy nagy, kényelmes fotelben ülsz, én pedig veled szemben. Az ülések folyamán pedig elsősorban beszélgetünk - átbeszéljük kérdéseid, érzéseid, hogy milyen változások történtek az előző hét óta és annak megfelelően haladunk tovább kitűzött célunk mentén. A hatékonyság fokozása érdekében gyakran végzünk valamilyen személyre szabott gyakorlatot az ülések közben és olykor "házi feladatot" is kapsz.


Személyre szabott módszerek

 

Az önismereti munkában nincs "recept" - mindenki különleges, mindenki más, egyedi vágyakkal és szükségletekkel. Éppen ezért, mindig a saját tempódnak és kérdéseidnek megfelelő, személyre szabott gyakorlatokkal dolgozunk az ülések folyamán. Ezek különböző, például imaginációs technikákkal vagy művészetterápiás eszközökkel végzett feladatokat jelenthetnek.


Titoktartás

Pszichológusként titoktartás vonatkozik rám, azaz minden velem megosztott információt maximális bizalommal kezelek, azt harmadik félnek nem adom tovább


Kölcsönös bizalom

A fejlődés záloga és közös munkánk alapja az egyenes, őszinte kommunikáció. Ahogy Te megbízol bennem, én is megbízom Benned, hogy őszinte visszajelzéseket adsz az általam felajánlott gyakorlatok során. 


Tényleg nincs. Ahogy nem lehet egy-egy pszichológiai gyakorlatot jól vagy rosszul megoldani, nincsenek jó érzések vagy rossz érzések, amikről nem szabad beszélni; elfogadjuk, hogy az van, amit magaddal hozol - és azzal dolgozunk.

"Nincsen jó vagy rossz válasz"


Igyekszünk az ülések időpontjait úgy kialakítani, hogy az számodra a legmegfelelőbb legyen. Ha mégis úgy alakul, hogy valamilyen okból nem tudsz megjelenni következő alkalmon, arra kérlek, hogy időben jelezd, mivel a 24 órán belül lemondott alkalom megtartott ülésnek minősül és ennek megfelelően fizetési kötelezettséggel is jár.

Alkalmak lemondása


Árak

Az aktuális árakról itt tájékozódhatsz.