Hivatalosan lezárul a Lelkisúgó éve, így számot vetek arról, mennyi minden történt kis blogom virtuális “háza” körül 2019-ben…

Ha egy mondatban kellene összefoglalni 2019-et, azt mondanám: kihívásokkal teli és minden értelemben tanító volt ez az év.

Ez az év türelemre, kitartásra, elengedésre és jelenben-levésre buzdított. Mégis, minden nehézsége ellenére, 2019 tele volt gazdagsággal, találkozásokkal, szép pillanatokkal.

Köszönöm, hogy vasárnapról-vasárnapra követitek a blogot, hogy fontos visszajelzéseket adtok, s hogy együtt gondolkodtok Velem az önismeretről és a lelki egészségről. Napról-napra növekszik közösségünk a facebookon, s az instagramon (@lelkisugo) is több, mint félezren vagyunk már, ami nagy örömmel tölt el!

Külön köszönet azoknak, akik néhány hónappal ezelőtt kitöltötték a közvéleménykutatásomat, hiszen segítségetekkel jövőre is hasznos tartamakkal jelentkezhetek minden héten.

Idén rengeteg olvasó kérdést kaptam Tőletek, amelyekre alig győztem válaszolni (ezúton is köszönöm bizalmatokat). A sok visszatérő, „gyakran ismételt kérdések” miatt úgy döntöttem, hogy 2020-tól bevezetem majd A Hónap Olvasói Kérdése* rovatot, amelyben igyekszem majd a legjobb tudásom szerint válaszolni a Titeket érdeklő témákra.

(*Természetesen csak olyan kérdést osztok meg, ami publikus, vagy ami általános – leszögezem, hogy a titoktartás itt is kötelez! Ha azonban olyan kérdésetek van, amit (névvel vagy anélkül) szívesen látnátok viszont a blogon, írhattok a www.frankobetta.com/kerdezzfelelek oldalon!)

December 9-étől azonban már csak az Adventi Kalendárium napi bejegyzéseiben fogunk találkozni, azaz január 5-e után fogok újra tudni válaszolni a leveleitekre.

Kívánom, hogy az év végi időszakban Te is tudj kicsit lassulni, feltöltődni, pihenni. Köszönöm, hogy elolvastál, és mégegyszer köszönöm, hogy itt vagy.

Szeretetteli ünnepeket!

Betta